Figyelem: A kötelező védőoltásokon kívül a KutyaFarm vendégei számára kötelező a kennelköhögés elleni védekezés is!

ÓvodaA kutyák helyes viselkedésre nevelését már egészen kölyök korban érdemes elkezdeni, mikor már minden oltását megkapta és kutyák közé vihető. Iskolánkban 4 és 7 hónap közötti kölyköket várunk a kutyaoviba, ahol nagy hangsúlyt fektetünk a szocializációra, megalapozzuk a további képzést, valamint segítünk szorosabb kapcsolatot kialakítani a gazdival.

A szocializáció lényege, hogy a kutyákat bármilyen közösségbe engedhetjük, ivartól és mérettől függetlenül, melynek elsajátítását az órák alatti játékok segítik elő. Játékkal és jutalomfalattal vezetjük rá kedvencünket a feladatok megértésére, mint például az ültetés, láb mellett pórázon követés, behívás és különböző ügyességi feladatok. Ezek azok a fontos elemek, amik a későbbiekben nagy segítséget adhatnak a további munkához.

A foglalkozásokon sokat beszélgetünk, ami nagyon hasznos lehet a többieknek is, főleg akkor, ha első kutyás gazdikról van szó.

Az órák szerda és csütörtök 17.00 - 18.00-ig tartanak, de legalább 15 perccel hamarabb érdemes megérkezni, hogy a kölykök rá tudjanak hangolódni a tanulásra.

A kutyaovi ára:
25.000.-Ft / 8 alkalom (dátumtól - dátumig)
vagy 4.500.-Ft / alkalom
 

Demény Márta+36 20 535 2155 •  • kutyafarm.hu

Kutyafarm kutyaiskola és kutyapanzió Budapest

Designed by Domokos & Partners | dopa.hu | Tárhelyszolgáltató: it-reszleg.hu