Figyelem: A kötelező védőoltásokon kívül a KutyaFarm vendégei számára kötelező a kennelköhögés elleni védekezés is!

Demény Mártakutyaiskola
iskolavezető, kiképző
+36 20 535 2155

A kutyák helyes nevelése iránti érdeklődésem boxerem tanításával 2000-ben kezdődött. A kutyámmal töltött rengeteg idő és a köztünk kialakult szoros kapcsolat indított el a kiképzés felé.

2001 és 2007 között egy állatmenhelyen éves szinten kb. 150 kutyával foglalkoztam, így találkozhattam az összes fellelhető viselkedési problémával. Például megtanultam különbséget tenni a félelemből fakadó agresszió és az “ösztönös” agresszió között is. Munkám során sok kutyának segítettem visszailleszkedni a családi környezetbe, így segítve őket új otthonukhoz.

2005 év elején két kollegámmal alapítottunk egy kutyaiskolát. Kezdetben, amíg nem alakítottuk ki a végleges tanfolyami rendszerünket, csak a kutyaóvodával foglalkoztam. Most is ezt a csoportot tartom az egyik legfontosabbnak, hiszen itt kezdődik el a harmonikus kapcsolat kialakítása a kutyák és gazdijaik között. Szeretem látni, ahogyan az iskolán kis rendetlen gombócokból jól nevelt, szocializált felnőtt kutyák lesznek.

Ügyfeleim buzdítására 2012 tavaszán, megalakult a Kutyafarm kutyaiskola és kutyapanzió.

A kiképzési filozófiám szerint először megszerettetjük, megértetjük kutyánkkal a feladatot, közben pozitív visszajelzéssel ösztönözzük, játék vagy jutalomfalat segítségével. Ezek után követelhetjük csak meg a fegyelmezett munkát, pórázzal és sok dicsérettel.

Demény Márta+36 20 535 2155 • kutyafarm.hu

Kutyafarm kutyaiskola és kutyapanzió Budapest

Designed by Domokos & Partners | dopa.hu | Tárhelyszolgáltató: it-reszleg.hu